iş ayakkabısı amazon Things To Know Before You Buy

Wiki Article

İşçilerin typical hayatta kullandıkları ayakkabılarını işyerlerinde kullanmaları uygun değildir. Bazı kadın ve erkek iş çiler sokakta giyilmeyecek kadar eskimiş ayakkabılarını işyerinde giymeyi tercih ederler. Ancak bu durum bir çOkay iş kazasına neden olur.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Meslek hastalığı olarak kabul edilmesi durumunda, etkilenen kişilere sağlık hizmetleri, tazminat veya diğer tıbbi ve yasal haklar sağlanabilir. Ancak, bu konuda kesin bilgi için bu konuda uzman bir avukata başvurmanızı öneririm.

Avrupa’nın en etkili ayakkabı markaları arasında yer alan Puma, aynı zamanda motor sporlarında en çok kullanılan ayakkabı ürünlerini de pazara sağlamaktadır.

SP (Safety Plus): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti sağlar. Voleybol ayakkabısı ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama iş ayakkabısı bot gibi özellikler iş ayakkabısı kışlık ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Buna ek olarak kadın spor ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir base iş ayakkabısı kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ağır parça kaldırılan ve nakledilen yerlerde çelik burunlu iş ayakkabısı kullanılmalıdır.

Giyim ve ayakkabı concludeüstrisi ile ilişkilidir ve ürünlerin dağıtımı ve pazarlanması ile de doğrudan ilgilenir. Şirket hem erkek hem de kadın müşterilere hitap ediyor.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

Çelik burunlu ayakkabılar işyerlerinde ayak koruyucusu olarak kullanılmaktadır. Kullanılan ayakkabıların ergonomik olmasına dikkat edilmelidir. 

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı ideal seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila forty seven numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page